12 de juny 2023

Novetat de juny de Panini: Maximum Berserk vol. 1

Per aquest mes de juny, Panini Comics estrena una nova sèrie de manga en català: Berserk de Kentaro Miura en la seva edició Maximum, de dos volums en un.

Recordem que Kentaro Miura, el seu autor, va morir el 6 de maig de 2021 als 54 anys a causa d'una dissecció aòrtica. A partir de la seva mort, el manga va quedar en suspens, però el juny de l'any passat es va anunciar que el manga seria continuat per l'Studio Gaga, format pels assistents de Miura, sota la supervisió de Kôji Mori, mangaka i amic seu, coneixedor del futur de l'obra.

Un nou clàssic del manga que ens arriba en català!

A la venda el 22 de juny! 


Maximum Berserk vol. 1, de Kentaro Miura
Col·lecció  Manga
Rústic amb sobrecobertes - 15 x 21 cm - 456 pàgines - B/N
ISBN: 9788411504713
16,95 € 


En Guts és un guerrer vestit de negre de cap a peus que va equipat amb una espasa més alta que ell mateix i un contundent braç ortopèdic de ferro. Al seu pas es formen rius de sang i els cadàvers s’amunteguen. L’elf Puck rep l’ajuda de l’enigmàtic espadatxí quan es troba en un destret i, arran d’això, decideix començar a seguir-lo. En Puck, impressionat per l’increïble poder d’en Guts, s’esborrona en veure el món de malson en què habita el guerrer. Eixams d’espectres miren de barrar-li el pas cap al seu objectiu... I què és l’estigma que té al clatell!? Deu ser això el que l’empeny a buscar venjança!?



 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada