13 de juny 2023

Novetat de juny de còmic de Norma: Einstein

Després d'haver posat a la venda a principis de mes les novetats de manga, Norma Editorial a la vigília de Sant Joan publicarà el còmic americà Einstein de Jim Ottavani, Jerel Dye i Alison Acton, que fou mencionat durant la presentació de novetats de l'editorial en 41 Comic Barcelona.

A la venda el de 23 juny!


Einstein, de Jim Ottavani, Jerel Dye i Alison Acton
Biografia, Ciència, Novel·la gràfica
Cartoné - 15 x 21,5 cm - 304 pàgs - Color
ISBN: 978-84-679-6221-5
29,50 €


Una equació que canvià el món i un pentinat esbojarrat és el primer que ens ve al cap quan pensem en Albert Einstein, una de les grans ments de la Història. Malgrat ser un nom conegut a la seva època i una icona en la nostra, qui era realment Einstein sempre ha sigut un misteri, fins i tot pels seus amics més propers.

Aquesta és la història d’un científic que cometé molts errors i que, inclús quan va voler que es demostrés que s’equivocava, gairebé sempre va resultar que l’havia encertat. És la història d’un humanista a qui sempre li va costar connectar amb la gent. I és la història d’un revolucionari reticent que va pagar un alt preu per viure amb un únic somni.

A Einstein, el guionista JIM OTTAVIANI i el dibuixant JEREL DYE van més enllà de la celebritat per oferir un retrat complex i íntim del científic el nom del qual és avui sinònim de geni.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada