29 de juny 2023

Mai Més publicarà tres nous còmics aquest 2023: Noceà 2, Univers! i Friday 1

Ahir dimecres 28 de juny per la tarda, va tenir lloc la Quarta Mai Més Conference a la llibreria Gigamesh, on l'editorial va repassar el que havia fet fins ara i el vindrà a partir d'ara. Així, van anunciar tres títols de còmic nous.

El primer títol que van anunciar fou la continuació de Noceà. El còmic del Ricard Efa avança amb bon ritme, i amb la tornada de vacances, el setembre, podrem llegir el segon volum, que compta també amb la colorista Isàvena Comeres. Serà un llançament simultani en francès, castellà i català. L’Atari i la Tika, les dues protagonistes, tornen amb Hola Avatar!

L'octubre publicaran Univers!, el còmic de l'Albert Monteys, nominat a un Premi Eisner. Un autor que ja és tot un clàssic i que meravellarà tothom amb aquesta obra d'històries de ciència-ficció.


I per acabar amb les novetats de còmic ens portaran una mica d'investigació i terror: el primer volum de Friday titulat El primer dia de Nadal, obra d’Ed Brubaker, Marcos Martín i Muntsa Vicente, que guardonada amb un Eisner a millor còmic digital, la tindrem disponible el novembre d’aquest any.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada