08 de març 2023

Novetats de març de Joventut: "Narvalicorn i Medu" i "Auxili! Foc!"

Per aquest mes de març, Editorial Joventut ens porta el setè còmic dels Llibres de Narval i Medu  titulat Narvalicorn i Medu, d'en Ben Clanton, i un àlbum il·lustrat amb característiques de còmic titulat Auxili! Foc! de Michaël Escoffier i Matthieu Maudet, els autors de Ramonet (Cruïlla).



 
Narvalicorn i Medu, de Ben Clanton
Traducció de Amanda B. Bradbury
Llibres de Narval i Medu

Col·lecció: Joventut Còmic
Edat: 5+ 
Cartoné - 15,5 x 21,5 cm - 72 pàgines - Color
ISBN: 978842614810-0
13,90 €

Narval s’autoanomena unicorn marí… Però… què és un unicorn? Un narval terrestre! En aquest cas hauran d’anar a terra ferma a trobar-ne un! Amb l’ajuda de l’Estrella, i el seu poder per convertir tots els desitjos en realitat, aquesta parella d’amics es disposa a deixar enrere l’aigua per endinsar-se a la terra. Bé, a la Medu la idea no sembla fer-li gaire gràcia…

Una nova aventura d’aquesta parella aquàtica. Tan divertida i narvalàstica com sempre, i amb una missió clara i determinant: trobar un unicorn.

Auxili! Foc!, de Michaël Escoffier i Matthieu Maudet
Traducció de Teresa Farran
Col·lecció: Els meus primers llibres
Edat: 5+ 
Cartoné - 14,8 x 21 cm - 72 pàgines - Color
ISBN: 978842614820-9
13,90 €

 

Auxili! Ajuda! La casa del gos està en flames! NI-NO NI-NO Aquí arriba l’ajuda per apagar l’incendi. Oh! Un altre avís? Llestos! Anem cap al bosc!

Un tendre àlbum il·lustrat de cartró que farà les delícies dels petits de la casa amb les seves senzilles però fascinants il·lustracions. A més a més, el llibre té un sorprenent gir final… De què es tractarà?

Una obra del fantàstic tàndem creatiu, Michaël Escoffier i Matthieu Maudet, autors de dilatada trajectòria dins de l’univers LIJ.



Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada