06 de març 2023

Novetats de març de Distrito Manga: Wind Breaker vols. 1 i 2

Per aquest març, Distrito Manga, segell editorial de Penguin Random House, s'estrena amb el manga en català amb els dos primers volums de Wind Breaker de Satoru Nii. Fou anunciat el novembre de l'any passat, i a finals de març van mostrar les sobrecobertes d'aquests dos primers volums, indicant que "edició en català" serà un adhesiu que es podrà treure. Tindrà una periodicitat bimestral, el tercer serà novetat de maig. Es una sèrie oberta de 10 volums.

A la venda el 16 de març!



Wind Breaker vol. 1, de Satoru Nii

Rústica amb sobrecoberta - 192 pàgines - 13 x18 cm - B/N
ISBN: 9788419412638
8,95 €

Bandes, buscabregues… i acció a dojo! Ja arriba el nou fenomen de Nii Satoru que està causant sensació al Japó!

L'institut Fûrin s'ha guanyat la pitjor reputació d'entre tots els centres de la zona per tenir la mitjana més baixa i els alumnes més rebels. Haruka Sakura és un jove que acaba d'arribar a la ciutat i vol convertir-se en el més fort del barri per protegir a totes aquelles persones que li importen. No obstant això, per aconseguir el seu propòsit primer cal que s'uneixi a la Wind Breaker, també coneguda com a Bofûrin, que representa al seu institut i l'objectiu de la qual és defensar la ciutat de la resta de bandes i busca-raons. Però abans haurà d'estomacar al cap de la colla si vol guanyar-se el seu respecte!


Wind Breaker vol. 2, de Satoru Nii

Rústica amb sobrecoberta - 192 pàgines - 13 x18 cm - B/N
ISBN: 9788419290366
8,95 €

Una banda rival que només creu en la força bruta envaeix territori Bôfurin!

Comença la batussa entre les bandes de la Bofûrin i la Shishitôren en què només l'os més dur de rosegar sortirà victoriós! La Shishitôren és una colla que només admet als estudiants més forts i sembla que s'ha infiltrat al territori Bofûrin cercant brega. El Haruka, qui tot just acaba d'unir-se a la banda de l'institut Fûrin, comença amb tan mal peu que per culpa seva s'encén la guspira del conflicte amb la Shishitôren. Ara l'Umemiya, el cap de la Wind Breaker, haurà de donar la cara i lliurar un combat on hi va el futur de la banda.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada