25 de març 2023

Novetats d'abril de Planeta (1a part): FCB. La dimensió mirall i Haikyû!! vol. 1

Aquest mes d'abril, Planeta Cómic posarà a la venda les novetats en dues dates diferents, a principis i a finals de mes. Comencem anunciant les que que sortiran primer. Presentem en primer lloc un còmic en format manga, amb lectura oriental, i molt blaugrana, FC Barcelona. La dimensió mirall d'Albert Carreres.

I per altra banda, també arriba l'estrena d'un manga molt esperat i que fou tota una sorpresa quan es va anunciar durant el passat Manga Barcelona, del qual aquests darrers mesos hem pogut veure i gaudir el seu anime complet, tot el que s'ha animat fins ara, al SX3. Parlem de Haikyû!! de Haruichi Furudate, que tindrà una periodicitat mensual.

També estava prevista per aquest dia, una altra estrena molt potent també anunciada el passat Manga Barcelona, la del primer volum del manga de pirates per excel·lència, One Piece d'Eiichiro Oda en la seva edició 3 en 1, però tal com ha anunciat Planeta aquesta setmana, es retarda la seva sortida fins a la segona tongada de novetats del mes, el 26 d'abril, en la qual sortirà juntament amb continuacions de sèries en curs.

A la venda el 5 d'abril!

FC Barcelona. La dimensió mirall, d'Albert Carreres
Col·lecció Còmic Infantil i Juvenil
Rústica amb sobrecobertes -  112 pàgines - 11,1 x 17,7 cm - B/N
ISBN: 978-84-1140-800-4
8,95 €


El manga oficial del Barça!

Durant la prèvia del partit de lliga al Camp Nou, uns éssers anomenats yokais han aparegut del no-res. La seva intenció és seguir robant les essències i sentiments blaugrana! Per fi, els jugadors comprenen per què en les darreres jornades havien perdut la seva habilitat i motivació! Un pacte entre el cap Yokai i els capitans del Barça determinarà el futur de l'equip. Es jugaran les essències i habilitats a un partit al món d'aquells temibles éssers, el món mirall!

NO ET PERDIS EL PARTIT MÉS IMPORTANT DEL FC BARCELONA!


Haikyû!! vol. 1, de Haruichi Furudate
Traducció de Sandra Nogués Graell
Col·lecció Manga
Rústica -  192 pàgines - 11,1 x 17,7 cm - B/N
ISBN: 978-84-1140-746-5
7,95 €


El manga de vòlei més venut ara en català!

Puc saltar!! Al Shôyô Hinata el fascina el voleibol. Malgrat això, al seu primer i últim partit oficial de l’escola mitjana, pateix una severa derrota a mans de la jove promesa Tobio Kageyama, a qui han batejat com el “rei de la pista”. Així doncs, el Hinata jura venjar-se’n i truca a la porta de l’escola superior Karasuno per a aconseguir-ho!




Font
: Planeta Revista Forum 20 pàgs. 20 (FCB) i 33 (Haikyû)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada