02 de març 2023

Novetat de març d'Extinció: Forn de calç núm. 3

Per aquest mes de març, Extinció Edicions ens porta el tercer número de Forn de calç, en la qual hi participen diferents autors.


Ja a la venda (1 de març)!


Forn de calç núm. 3, de diversos autors
Revista - 84 pàgines - Color
ISBN978-84-126688-0-3
17 €



Arribem a la tercera entrega d’aquesta antologia de còmic en català de miracle, fent mans i mànigues. Per si algú encara no se n’ha fet a la idea, aquest Forn de calç és un forat golut que tot ho engoleix amb cassussa. Som tossuts i ens agrada; d’aquí les tres tasses.

La primera entrega, que fou nominada a Angoulême, ja està esgotada, però encara tindreu la ventura de trobar alguns exemplars de la segona, flamant guanyadora del Premi al Millor Còmic Alternatiu 2023 al prestigiós festival d’Angulema, a les millors llibreries i fires de còmics.

Com tenim per costum, som ferms defensors del relat curt i explorador. En aquesta nova entrega trobareu un bon ventall d’històries curtes, gairebé totes fetes a casa. Esperem que quan la fullegeu, us trobeu a gust en alguna de les vinyetes. Us hi podeu quedar a viure, per cert.

MARC CHARLES


Llista de participants: Clara-Iris Ramos, Genís Rigol, Nico Ben, Lale Westvind, Mar Mascaró, Ángela Efe, Marc Torices, Cristina Daura, Naida Mazzenga, Alba Domingo, Ana Sender, Iván Mcgill, El Cococlot, Jérôme Berthier i Clara-Tanit Arqué.


 

Font: Extinció Edicions Twitter

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada