16 de febrer 2023

Novetat de febrer d'Ooso: X-Venture: El cos en crisi vol. 3

Ooso Comics ja ha activat la pre-order o prevenda del tercer i darrer volum de X-Venture: El cos en crisi. Amb X-Venture, Ooso inicia Science Manga, una nova línia editorial juvenil dedicada a la ciència i acció, també sent un manga educatiu. El seus autors són els Hot-Blooded Souls.

La pre-order estarà activa fins el 28 de febrer, però a més en seran dues, una amb el peluix d'una cèl·lula nerviosa (El primer volum anava acompanyat del Covid-19, i el segon amb un globus vermell) i un altra sense. Ooso ha establert una col·laboració amb GiantMicrobes per tal de promocionar la serie X-Venture: El cos en ciris. Per aquest motiu, l’extra és un dels seus productes estrella: el TOY PLUSH CÈL·LULA NERVIOSA (NERVE CELL)!. La pre-order sense el peluix comptarà també amb una carta col·leccionista.

Recordem que els extres són exclusius només pel període de la pre-order. Passat aquest període, els exemplars no aniran amb els extres. 

Aquesta línia de manga educatiu també és un mica diferent a la línia de volums que fins ara ha publicat l'editorial. Els volums seran una mica més grossos i no comptaran amb sobrecobertes, les cobertes tindran solapes, amb motiu del públic on es vol destinar. 

Recordem que Ooso Comics disposa de dos tipus d'enviaments, un per missatgeria amb un temps de 48 h i un enviament gratuït per Correus de 6 a 8 dies.
 

X-Venture: El cos en crisi vol. 3, de Hot-Blooded Souls
Rústic amb solapes - 160 pàgines - 12,5 x 18,5 mm - Color
ISBN: 978-84-125599-9-6
10,95  €
Pre-order amb peluix: 15,95 € (Preu especial del pack fins el 28 de febrer)


Manga Juvenil Científic – EduManga (Manga Educatiu)

Quan el Dr. Darwin cau sobtadament en coma, en Jake i la colla es disposen a trobar un remei abans que sigui massa tarda… Amb els robots experimentals MicroMèdics del Dr. Bennett, entren al cos del Dr. Darwin per a trobar la causa del COS EN CRISI. En aquest volum, l'aparell circulatori serà protagonista.

Aventura trepidant, emocionant, espectacular i… Ciència!

La sèrie X-VENTURE: El cos en crisi, tracta de manera magistral el funcionament del cos humà. És una sèrie molt actual, publicada en el 2021, fa referència al Coronavirus de la Covid-19 i és protagonitzada per una jove colla de nois i noies. Què més es pot demanar?

En aquest volum 3, l'aventura tindrà lloc al sistema nerviós i al cervell.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada