02 de novembre 2022

Novetats de novembre de Takatuka: Les aventures de n’Esteisi i en Pimiento. No m'agraden les moneiotes!

Com a novetat de juny de Takatuka, arriba un nou volum de  Les aventures de n’Esteisi i en Pimiento, de Juan Feliu Sastre, i ara amb un nou format! En un sol llibre de tapa dura i sota el títol de No m'agraden les moneiotes! trobareu cinc històries noves d'aquesta insòlita parella d'amics que com sempre ens farà riure amb les seves originals històries plenes d'humor.



No m'agraden les moneiotes!, de Juan Feliu Sastre
Les aventures de n’Esteisi i en Pimiento
A partir de 5 anys
Takatuka Còmic
Cartoné- 64 pàgines - 21 x 15 cm - Color
ISBN: 978-84-18821-48-6
14 €

En aquestes noves aventures l’Esteisi es vol convertir en youtuber, però les seves germanes, que també en són, se’n riuen d’ella perquè no té seguidors; la Shanon es burla d’ella perquè no ha passat la covid i s’ha de fer una prova de PCR; va amb en Pimiento a visitar la seva família i gairebé no la deixen dormir; es fa el seu propi banyador de sirena —a la piscina totes van vestides de sirena—, i presencia una inspecció en el menjador de l’escola, on les noies han de parlar dels seus menjars preferits.

Cinc hilarants històries més, en nou format, que us faran riure, com a mínim, fins a les pròximes aventures de n’Esteisi i en Pimiento.

 

Font: Takatuka nota de premsa

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada