09 de novembre 2022

Novetats de novembre d'Animallibres i Bromera: Les noves històries dels dinosaures

Aquest novembre, Animallibres i Bromera, ambdues del mateix grup editorial, per les edicions catalanes i valencianes respectivament, publiquen Les noves històries dels dinosaures, d'Arnaud Plumeri & Bloz. És la segona part de Les extraordinàries històries dels dinosaures, que van publicar el maig de l'any passat. 

 

A partir d'avui a la venda (9 de novembre)!


Cartoné  - 56 pàgines - 20,5 x 28,5 cm - Color
ISBN: 9788418592751 - Animallibres /  9788413583228 - Bromera
12,95 €



La segona part de Les extraordinàries històries dels dinosaures.

El paleontòleg Indino Jones torna amb noves i extraordinàries històries de dinosaures per a descobrir-ho tot sobre aquests animals.

Aquestes pàgines et permetran ampliar el teu coneixement sobre els dinosaures i descobrir totes les curiositats sobre la seva vida: la seva fisonomia, la forma de reproduir-se o relacionar-se, com s’alimenten o inclús els falsos mites que existeixen sobre les diferents espècies.

Un còmic ple d’humor, dinosaures i informació interessant sobre aquests animals tan desconeguts, que inclou un apèndix didàctic amb molta informació sobre diferents jaciments de la península Ibèrica i el sud de França. En particular, es destaquen els jaciments d’Alpuente (València) i de Conca Dellà (Pirineus).



Font: Xarxa de llibres PDF pàg. 17

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada