30 de novembre 2022

Novetat de desembre de Pol·len: Revolució i viure!

Per aquest desembre, Pol·len Edicions posa a la venda la Revolució i viure! El procés de Burgos, de Mikel Antza i Adur Larrea, havent aconseguit els objectius en la campanya de micromecenatge a Verkami.

Recordem que aquest dissabte 3 de desembre tindrà lloc la presentació de l'edició en català a l'antiga presó Model, on els mecenes el podran recollir, i a partir del 5 de desembre ja s'anirà distribuint a les llibreries.


A la venda a partir del 5 de desembre!



Revolució i viure! El procés de Burgos, de Mikel Antza i Adur Larrea

Gènere: Còmic, Memòria històrica
24 x 17 cm - 150 pàg - B/N
ISBN: 978-84-18580-67-3
20 €

Burgos. Desembre de 1970. Els jutges militars franquistes jutjaran setze militants d'ETA. Sis d'ells s'enfronten a la pena de mort. Què fer per salvar les seves vides? Com es pot donar a conèixer al món la repressió del País Basc? Però hi ha molt més que això!

Aquesta novel·la gràfica, publicada en la commemoració del 50è aniversari del Procés de Burgos, ha estat creada per Mikel Antza i l’il·lustrador Adur Larrea al voltant d'un dels fets més decisius de la història del País Basc, i que d’alguna manera va marcar un punt d’inflexió en la pèrdua de suport internacional del franquisme.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada