09 de setembre 2022

Novetats de setembre de Meraki: Snoopy: Cowabunga i En Charlie Brown i companyia

Aquest setembre, Editorial Meraki  recupera un clàssic del còmic mundial: dos títols de Peanuts de Charles M. Schulz. Aquests són Snoopy: Cowabunga i En Charlie Brown i companyia.

Els dos volums es publiquen l’any del centenari del naixement del seu autor, que se celebrarà al novembre. Arriben també després de 30 anys sense que s’hagi publicat cap volum de l’Snoopy en català, de mà de la traducció de l’anglès de Yannick Garcia.

Podreu trobar aquestes dues novetats, així com les altres publicacions de Meraki, a la Setmana del Llibre en Català, al Moll de la Fusta de Barcelona, del 9 al 18 de setembre a l’expositor de la llibreria Al·lots, als mòduls 1 i 2.


  Ja a la venda!



Snoopy: Cowabunga, de Charles M. Schulz
Traducció de Yannick Garcia
Rústica - 214 pàgines - 15,2 x 22,8 cm - B/N
ISBN: 978-84-125266-5-3
17,50 €

A l’Snoopy li encanta dormir i fer el dropo, però també es pren la vida com una gran aventura i es fica en mil peripècies d’una comicitat entranyable. A les tires de Cowabunga! el quisso d’en Charlie Brown s’esforçarà per dominar els esports dels humans, s’endinsarà al bosc per demostrar la seva vàlua com a «ca de colla» i gaudirà de la companyia del seu amic alat, en Woodstock. A més, la seva gran personalitat no passarà pas desapercebuda entre els companys d’en Charlie.




En Charlie Brown i companyia, de Charles M. Schulz
Traducció de Yannick Garcia
Rústica - 214 pàgines - 15,2 x 22,8 cm - B/N
ISBN: 978-84-125829-8-7
17,50 €

Pobre Charlie Brown... Quan no s'’escalfa el cap perquè és un cagadubtes, el turmenta l’'arbre que es menja els estels, perd l'’enèsim partit de beisbol o continua terriblement enamorat de la noieta pèl-roja. Per sort, en Charlie sap que els amics sempre li faran costat: des del filòsof en miniatura que és en Linus, passant pel seu receptor a prova de bombes, l’'Schroeder, fins al seu quisso lleial, que tant se l’'estima, l'’Snoopy! Descobreix la colla d’amics fidels d’'en Charlie Brown amb aquest recull de vinyetes de Charles M. Schulz!


Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada