05 de setembre 2022

Novetats de setembre de Cruïlla: Els Futbolíssims 1, Princeses Drac 1 i Pere Poll

Per aquest setembre, Cruïlla ens porta tres novetats en català. Les dues primeres són les versions en còmic de dues sèries de narrativa ja conegudes, Els Fútbolíssims i Princeses Drac. La primera sèrie és de Roberto Santiago amb il·lustracions de Carles Lluch, i el primer volum és titula El misteri dels arbitres voladors, i la segona sèrie és de Pedro Mañas amb il·lustracions de Luján Fernández, i el primer volum és titula La venjança del bruixot. La tercera novetat és Pere Poll, l'amic més fidel dels nens, i és de Mathilde Delattre-Josse


  A la venda el  15 de setembre!


Els Futbolíssims 1: El misteri dels arbitres voladors, de Roberto Santiago i Carles Lluch
Cartoné - 48 pàgines - Color
ISBN: 9788466153768
12,95 €

Aquesta història va passar abans que existissin Els Futbolíssims, abans que fessin el pacte secret, abans que l'equip del Pla de Dalt estigués a punt de desaparèixer. Aquesta història va passar un diumenge de setembre que no oblidarem mai, a Gironeta, i va ser l'origen de tot el que va venir després.




Princeses Drac 1. La venjança del bruixot,de Pedro Mañas i Luján Fernández
Cartoné - 48 pàgines - Color
ISBN: 9788466153775
12,95 €

En Rosko ha comès un error terrible: ha fet un encanteri que ha convertit les seves amigues, les Princeses Drac, en unes princeses com les dels contes: bledes, avorrides... i una miqueta tanoques. Aconseguirà arreglar aquest desgavell?
Pere Poll, l'amic més fidel dels nens,de Mathilde Delattre-Josse
Cartoné - 40 pàgines - Color
ISBN: 9788466153676
12,95 €

Soc el Pere Poll, i visc amb la meva família. Som polls, és a dir, que ens passem la vida viatjant de cap en cap. Es podria dir que som nòmades. Quan hem de fer mudança, sempre passa el mateix: tothom a córrer! I jo ja n'estic cansat. Què passaria si ens quedéssim per sempre al mateix cap?





 
 
Fonts: Casa del Llibre Futbolíssims, Princeses Drac i Pere Poll


Informació aportada per Jaume Tugores


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada