26 de setembre 2022

Novetat d'octubre de Pol·len: Black is Beltza II: Ainhoa, i presentació del còmic

Per aquest pròxim octubre, Pol·len Edicions posa a la venda la segona part de  Black is Beltza titulat Ainhoa, de Fermin Muguruza, Harkaitz Cano i Isa Campo i il·lustrat per Susanna Martín.


A la venda a partir del 6 d'octubre!



Black is Beltza II: Ainhoa, de
Fermin Muguruza, Harkaitz Cano i Isa Campo i Susanna Martín
Traducció per Anna Carbonell Garrido
Gènere: Còmic, Memòria històrica, thriller
Cartoné - 128 pàgines - 23 x 30,5 cm
ISBN: 978-84-18580-54-3
21,90 €

L’Ainhoa neix de miracle a La Paz (Bolívia) després de la mort, en atemptat parapolicial, de la seva mare Amanda. Creix a Cuba i el 1988, als 21 anys, viatja al País Basc per conèixer la terra del seu pare, en Manex. En ple conflicte repressiu, coneix la Josune, una periodista compromesa, i la seva quadrilla d’amigues i amics. Quan un mor per sobredosi d’heroïna, Ainhoa i Josune parteixen en un viatge iniciàtic que les portarà pel Líban, l’Afganistan i la ciutat de Marsella. Són els darrers anys de la Guerra Freda i totes dues s’endinsaran en el fosc món de les xarxes de narcotràfic i els seus estrets vincles amb les trames polítiques.

Black is Beltza
II: Ainhoa és la segona part, tot i que es pot llegir independentment, de Black is Beltza (Bang Ediciones, 2014 per l'edició en català), de la qual també se’n va fer una pel·lícula.

Black is Beltza II: Ainhoa és un còmic de Fermin Muguruza, Harkaitz Cano i Isa Campo, il·lustrat per Susanna Martín. Simultàniament se n'ha presentat la pel·lícula, així com les edicions en euskara (Elkar), gallec (Demo) i castellà (Reservoir Books). Aquí podeu veure el tràiler del film.


A més el dijous 6 d'octubre, Fermin Muguruza i Susanna Martín seran a la Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra (Barcelona), que conversaran amb la periodista Mònica Terribas sobre el còmic 'Black is Beltza II: Ainhoa', que forma part del seu nou projecte transmèdia!


 

Font: Pol·len edicions, Biblioteca Ignasi Iglésias Can Fabra

Informació aportada per Jaume Tugores


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada