09 de setembre 2022

Novetat de setembre d'Espiral: Història de la humanitat en vinyetes vol. 4: Roma

Com a novetat en català per aquest setembre d'Espiral Ediciones, segell editorial de Dolmen Editorial, ens arriba el quart volum d'Història de la humanitat en vinyetes, amb en Quim Bou al capdavant, dedicat a l'antiga Roma.

 
A la venda el 26 de setembre!



Història de la humanitat en vinyetes vol. 4: Roma, de Quim Bou (guió i dibuix), Jose Arnau (color) i Emma Pumarola (tinta)
 
Cartoné - 64 pàgines - 21 x 27 cm - Color
ISBN: 978-84-19380-98-2
14,90 €

En aquest quart volum de la col·lecció Historia de la humanitat en vinyetes es presenta Roma, amb el seu important llegat cultural.

L’Imperi Romà potser ha estat el més influent en la Història de la Humanitat així com avui l’entenem. Els vestigis de la seva cultura, dels seus avenços en matèria política, arquitectònica i urbanística en general, han condicionat la societat en què avui vivim. Un model que amb prou feines es podria entendre sense mirar, no només cap a la seva esplendor pretèrita, sinó també cap a la seva decadència. Endinsem-nos, per tant, a les pàgines d’aquest llibre i, vinyeta a vinyeta, repassem -amb el rigor històric que es mereixen- aquells segles apassionants. I tot de la mà de professors universitaris i de Quim Bou, un dels millors historietistes nacionals.
 

Font: UDL

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada