08 de setembre 2022

Novetats de setembre de Combel: Bitmax & Co vol. 8 i L'Agus i els monstres vol. 22

 Aquest setembre, Combel Editorial, segell editorial del grup Editorial Casals, publica el vuitè volum de Bitmax & co titulat La guerra de les formigues,i el vint-i-dosè volum de L'Aguis i els monstres titulat Salvador. Ambdues obres són d'en Jaume Copons i la Liliana Fortuny


Ja a la venda!
 

Bitmax & co vol. 8: La guerra de les formigues, de Jaume Copons i Liliana Fortuny
A partir de 6 anys 
Cartoné - 72 pàgines - 15 x 21,5 cm - Color
ISBN: 978-84-9101-869-8
12,90 € 


Un caramel abandonat provoca la discòrdia al Bosc Blau. Tant les formigues negres com les formigues vermelles es pensen que són les propietàries d’aquest valuós botí i no hi ha manera que es posin d’acord: la guerra esclata. En Bitmax i els seus amics estan decidits a aturar aquesta bogeria. Segur que hi ha una bona solució per a tothom!
 

Més informació a: Bitmax & co


L'Agus i els monstres vol. 22: Salvador, de Jaume Copons i Liliana Fortuny
A partir de 8 anys
Rústic cosit - 160 pàgines - 15 x 21,5 cm - Color
ISBN: 978-84-9101-875-9
12,90 €

L’Agus, la Lídia i els monstres s’endinsaran en el món surrealista dels records de Salvador Dalí, i coneixeran Breton, Pepín Bello, Buñuel, Lorca, Picasso… Recuperar l’Emma, que per culpa del Dr. Brot s’ha perdut en el món dels records de Dalí, serà una aventura cultural que farà que l’Agus i la Lídia entenguin que l’art sempre viu en constant evolució i que les avantguardes van representar un salt endavant sense precedents.


Més informació a: Agus and monsters


Font
: Combel Instagram Bitmax i Agus

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada