09 de setembre 2022

Novetat de setembre d'A fin de cuentos: Memet

Com a novetat d'A fin de cuentos, arriba el seu primer còmic titulat Memet d'Isabelle Cieli (guionista) i Noémí Marsily (il·lustradora)

A la venda el 26 de setembre!



Memet, d'Isabelle Cieli (guió) i Noémí Marsily (il·lustracions)
Rústica - 104 pàgines -  17 x 21 cm - Color
ISBN: 978-84-124908-7-9
18 €


Al càmping al qual arriba Lucy amb la seva germana gran, hi ha el jove Roman: un noi aventurer i brusc, a qui endevinem, massa sovint, abandonat a la seva sort. Coneix el lloc com el palmell de la mà, res no podria espantar-lo. Però quan troba un nou cap al seu camí, el de Lucy, es converteix en un animal ferotge. El qui s'atreveix a estendre la mà és mossegat! Durant una fugaç estada, els dos nens aprenen a domesticar-se mútuament. De mica en mica, malgrat els secrets i les ferides, la curiositat per l'altre guanyarà la desconfiança. Aquesta trobada efímera i tumultuosa, al cor d'una natura groguenca per l'abrasador estiu, és retratada a través dels llapis de colors de Noémie Marsily, acompanyada per aquesta aventura per la guionista Isabella Cieli.

Memet és una història subtil, recolzada en una posada en escena feta de petits tocs sensibles i delicats que evoquen la dolça nostàlgia de les vacances de la nostra infància.

Premi de la Fira del Llibre Infantil de Bolonya al Millor Còmic Middle Grade 2021

Font: UDL, Amazon

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada