16 de juny 2022

Novetat de juny de Finestres: Dragman

Com a novetat de juny, Editorial Finestres treu Dragman, d'Steven Appleby. Fou anunciat el passat Comic Barcelona, durant la presentació de novetats de l'editorial.

A la venda el 22 de juny!


Dragman, de Steven Appleby

Traducció de Núria Molines
Cartoné - 336 pàgines - 17 x 24 cm - Color
ISBN: 978-84-124261-6-8
32 €

Temes: humor, LGTBIQ+, superherois

A August Crimp li encanta portar roba de dona. Quan ho fa, vola. Sí, com un superheroi. En un Londres saturat de justiciers emmascarats, Crimp es converteix en Dragman. Per desgràcia, captiu de la desaprovació dels seus companys i de l’angoixa de ser descobert per Mary Mary, la seva dona, renuncia a la seva vocació. Però la malversació de l’empresa Boira Negra, que redimeix ànimes a un preu baix, i les accions d’un assassí de noies trans obliguen Dragman a tornar al servei. I aquesta vegada, reprovat o no, haurà d’anar a totes.

Amb vint àlbums al seu nom i múltiples contribucions a la premsa londinenca, Steven Appleby és considerada una de les veus més excepcionals de les vinyetes britàniques. Dragman és la seva primera novel·la gràfica. Hi aborda un tema que coneix força bé: fa més de deu anys que les peces de roba masculina no formen part del vestidor d’Appleby.


Premi Especial del Jurat del Festival d'Angouleme 2021
Nominat als Max und Moritz Comics Awards
Un dels millors còmics de l'any segons The GuardianCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada