20 de maig 2022

Novetat de maig d'Espiral: Història de la humanitat en vinyetes vol. 3: Grècia

Com a novetat en català per aquest maig d'Espiral Ediciones, segell editorial de Dolmen Editorial, ens arriba el tercer volum d'Història de la humanitat en vinyetes, amb en Quim Bou al capdavant, dedicat a l'antiga Grècia.

 
A la venda el 30 de maig!Història de la humanitat en vinyetes vol. 3: Grècia, de Quim Bou (guió i dibuix), Jose Arnau (color) i Emma Pumarola (tinta)
 
Cartoné - 56 pàgines - 21 x 27 cm - Color
ISBN: 978-84-18510-90-8
14,90 €


En aquest tercer volum de la col·lecció Història de la Humanitat a Vinyetes es presenta Grècia, base de la civilització occidental moderna.

L’antiga Grècia, així com l’Imperi Romà, poden considerar-se la base de la civilització occidental moderna. A ells els hi devem la denominada cultura clàssica, que continua sent el nostre principal referent artístic, arquitectònic, polític, filosòfic i fins i tot científic. Encara avui s’estudien les obres de figures transcendentals com ara Plató, Aristòtil, Sòfocles, Homer, Hipòcrates, Arquimedes o Pitàgores, pilars del coneixement universal.

A més a més, els seus mites i llegendes, així com el seu concorregut Olimp de deus venerats, han inspirat autors literaris de tots els temps. La qual cosa té lògica si tenim en compte que varen ser els grecs els que difongueren l’escriptura alfabètica. I també a ells els hi hem d’agrair el teatre tal i com avui l’entenem, o els Jocs Olímpics. Una herència més que suficient per submergir-se en el còmic, que us permetrà recórrer uns segles apassionants que són avui l’ombra del nostre passat..
 

Font: UDL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada