26 d’abril 2022

Novetat de maig de Salvat-Bruixola: Astèrix. Els pobles antics explicats

Com a novetat de maig de Salvat-Bruixola, ens arriba Astèrix. Els pobles antics explicats. Un llibre que, amb molt d'humor, ens parla dels pobles i les tribus que van habitar i van donar forma al món (i a la col·lecció Astérix) molt abans de la nostra era. És del mateix estil dels ja publicat Astèrix. Les expressions llatines explicades i Les veritats històriques explicades


  A la venda el  5 de maig!



Astèrix. Els pobles antics  explicats, de Bernard-Pierre Molin (autor), Goscinny (autor original) i Uderzo (autor original).
Cartoné - 160 pàgines - 16 x 21,5 cm - Color
ISBN: 978-84-696-6653-1
15,50 €


Cap gal ha viatjat tant com l'Astérix! El nostre famós guerrer ha recorregut la Gàl·lia, ha travessat l'Imperi romà, ha visitat ciutats antigues, ha creuat mars, deserts, muntanyes i fins i tot la terra promesa (a vegades fins a ha jugat amb el temps!), i això li ha permès conèixer a moltíssims i molt variats pobles. En les pàgines de la sèrie creada per Goscinny i Uderzo hi ha trobades de tota mena (alguns fins i tot incongruents) entre els gals del 50 a. C. i la resta del món. La història de l'Antiguitat no es limita a Roma i la Gàl·lia, i aquest llibre ve per a demostrar-lo i per a parlar-nos en profunditat, però sempre amb humor, de númides, assiris, gots, ibers, escites, bretons, sàrmates i tants altres. Bon viatge, per Tutatis!


Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada