05 d’abril 2022

Beques Carnet Jove 2022: Bases de participació ja publicades

OBJECTIU: La inserció professional de les persones joves mitjançant una estada formativa en empreses de primer nivell de cada àmbit en concret. Les persones beneficiàries adquireixen coneixements i experiència en el seu sector professional. La beca també representa una oportunitat per ampliar el currículum.

La persona beneficiària desenvolupa una estada formativa en una empresa de referència del sector en concret de la beca amb una durada aproximada d’un any, durant els dotze mesos posteriors a la resolució de la beca. La persona becària realitza feines qualitatives.

Les beques tenen una dotació de 7.000 € cadascuna.

DESTINATARIS: A persones d’entre 16 i 31 anys al llarg de la convocatòria i que siguin titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya.

TERMINI PRESENTACIÓ: del 29/03/2022, al 19/04/2022 a les 14h.

PROCEDIMENT: Els i les joves interessats han de presentar el full de sol·licitud corresponent a la beca, que es pot descarregar al web http://www.carnetjove.cat/connectat, juntament amb documentació que es demana i que serveix a la Junta d’Avaluació per valorar les capacitacions de la persona candidata i en funció d’aquestes escollir la millor proposta.

De les 12 Beques, en volem destacar la de còmic:

Si l'humor gràfic és el teu fort, aquesta és la teva beca! La beca permet publicar tires còmiques a la revista "El Jueves"


Beca CJ Connecta't de CÒMIC - 2022

Beca dedicada a tothom que combina vinyetes i humor!

L'objecte de la Beca Carnet Jove de CÒMIC- 2022 és fomentar i promoure l'accés al món professional de les persones joves dibuixants i guionistes de vinyetes.

La persona beneficiària publica vint-i-vuit tires còmiques a Ediciones El Jueves, durant els dotze mesos següents a la concessió de la beca. Nou tires còmiques les publica a la revista en paper de caràcter setmanal El Jueves i les altres dinou a la pàgina principal del web d'El Jueves, on estaran penjades durant una setmana.

Amb les obres presentades per la persona beneficiària i les finalistes, l'Agència Catalana de la Joventut conformarà una exposició que pot itinerar per diversos espais.

La dotació de la beca és de 7.000 euros.


  • RESOLUCIÓ de Bases DOGC
  • Qüestionari
  • RESOLUCIÓ convocatòria DOGC
  • Formulari sol·licitud

  • Per participar has d'identificar-te. Clica 
    aquí


    Font: Carnet Jove


    Informació aportada per Jaume Tugores

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada