29 de març 2022

Novetats d'abril de Penguin Random House: Frida McMoon 1, InvestiGators 1 i 2, i Mortadel·lo i Filemó: La volta al món

Per aquest mes d'abril, Penguin Random House traurà quatre novetats en català. Des del seu segell Bruguera arriba la nova sèrie Frida McMoon, amb el seu primer volum Els aprenents del temps, i un nou àlbum de Mortadel·lo i Filemó titulat La volta al món. I des del seu segell Alfaguara s'estrena InvestiGators amb el seus primers dos volums: Agents amb moltes dents i De cap al vàter.

 
A la venda el 7 d'abril!  
 

Frida McMoon i els aprenents del temps, de Pedro Mañas i Laia Ferraté
Mestres de l'humor Frida McMoon 1
A partir de 7 anys
Cartoné - 48 pàgines - Color 
ISBN: 9788402425829
14,90 €


ARRIBA FRIDA MCMOON! LA NOVA SAGA D'UN DELS AUTORS AMB MÉS PRESTIGI I MÉS VENDA DEL PANORAMA NACIONAL: PEDRO MAÑAS

En aquesta primera part de la seva història, Frida McMoon visita amb la seva classe el Gran Museu d'Art, Història i Ciències, per la qual cosa està superemocionada. S'adonarà una vegada més de com de diferent és a la resta dels seus companys, però, no obstant això, descobrirà una cosa increïble: Hi ha un munt de nens vivint al Museu! Frida acabarà per descobrir que aquells estranys nois són en realitat... ELS GUARDIANS DE LA HISTÒRIA! Acompanya a Frida a través d'aquesta apassionant sèrie d'aventures sobre un món on passat i present es troben cara a cara!


InvestiGators 1: Agents amb moltes dents
, de John Patrick Green
A partir de 7 anys
Cartoné - 208 pàgines - Color 
ISBN: 9788418915277
11,95 €

El MANGO i el BRASH són els INVESTIGATORS: agents especials contra els supermalvats!

Amb els seus EQUIPS (Estris Qualificats i Uniformes d' Intervenció i Protecció) i les seves tècniques de transport pel vàter, els INVESTIGATORS poden resoldre qualsevol cas! En la seva primera missió junts, el Mango i el Brash hauran de resoldre no un sinó dos misteris! D'una banda, hi ha la desaparició del xef Oscar Mustacchio, i de l'altra, què tramen aquests científics bojos? El còmic detectivesc més gamberro que està triomfant als Estats Units. Amb interiors a tot color i un disseny fresc, aquest llibre és perfecte per iniciar els nens en la lectura. Rialles i diversió assegurats! 


InvestiGators 2: De cap al vàter, de John Patrick Green
A partir de 7 anys
Cartoné - 208 pàgines - Color 
ISBN: 9788418915574
11,95 €


El MANGO i el BRASH són els INVESTIGATORS: agents especials contra els supermalvats!

El quarter general secret del Mango i el Brash ha estat atacat, i els vàters de la ciutat s'han començat a embussar. Els superdetectius més enginyosos hauran de fer el cor fort i capturar el culpable abans que la ciutat comenci a fer pudor! El còmic detectivesc més gamberro que està triomfant als Estats Units. Amb interiors a tot color i un disseny fresc, aquest llibre és perfecte per iniciar els nens en la lectura. Rialles i diversió assegurats!



A la venda el 13 d'abril! 



Mortadel·lo i Filemó. La volta al món
, de Francisco Ibáñez 
Mestres de l'humor núm. 59
A partir de 7 anys
Cartoné - 48 pàgines - 21 x 29 cm - Color 
ISBN: 9788402426550
14,90 €  

Mortadel·lo i Filemó fan la volta al món!
 

El Súper encarregarà als agents de la T.I.A. una missió on hauran de viure unes aventures inesperades mentre fan una missió insòlita, la volta al món! Els agents s’enfrontaran a la situació conforme les seves capacitats, que com ja tots sabem, no en són moltes, però no faltarà el bon humor.

En aquesta aventura passaran per les principals ciutats del planeta i els seus monuments més representatius, com l'Estàtua de la Llibertat de Nova York, el Coliseu de Roma, la torre Eiffel de París i altres ciutats que faran d'aquesta ventura una de les més recordades de Mortadel·lo i Filemó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada