04 de març 2022

El 12 i el 13 de març, nova edició del GRAF Barcelona

El festival GRAF torna a la càrrega els dies 12 i 13 de març a la seva seu habitual, a Fabra i Coats del Barri de Sant Andreu de Barcelona. Després de dos anys d'aturada per culpa de la pandèmia, volen que aquesta edició sigui realment especial i faran tot el possible per a que així sigui.

Aquí hi ha el programa complet de xerrades, tallers i MINIGRAF d'aquest GRAF 2022, la trobada per al còmic d'autor i l'edició independent. Aquest programa es mantindrà actualitzat fins als dies que tingui lloc l'esdeveniment.

Recordeu que l'entrada al festival és de 2€ que s'abonaran a la taquilla. No us deixeu la xavalla a casa! L'accés a les xerrades i a l'espai de MINIGRAF serà lliure fins a completar aforament, però als tallers, tant adults com infantils, cal inscriure's prèviament.

Volem destacar la taula rodona sobre el còmic en català que tindrà lloc diumenge 13 a les 5 de la tarda. Es comptarà amb la presència de  Ramon Mas (Males Herbes), Aleix Purcel (Extinció Edicions), Jaume Barrull (Editorial Pagès) i Montserrat Terrones  (Finestres). Moderarà en Xavi Serra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada