14 de febrer 2022

Novetat de febrer d'Extinció: Forn de calç núm. 2

Per aquest mes de febrer, Extinció Edicions ens porta la seva revista de còmic anomenada Forn de calç, en la qual hi participen diferents autors.


Disponible a finals de mes!


Forn de calç núm. 2, de diferents autors
Revista - 104 pàgines
ISBN978-849495338515
17 €


Voldria començar donant-vos les gràcies per la bona acollida del primer volum de Forn de Calç, la revista de còmic d’Extinció Edicions. Oferir-vos una segona entrega a l’altura de la primera ha estat una tasca exigent en la qual ens hem esmerçat tant com hem sabut.

Amb el projecte de Forn de Calç volíem explorar el ric i divers univers creatiu local i reivindicar les innumerables possibilitats expressives de la narració gràfica. Donar l’oportunitat a autores novelles i a altres de consagrades, procedents del còmic o d’altres disciplines gràfiques, per experimentar lliurement amb el llenguatge de l’art seqüencial. I, sobretot, construir un espai des de baix, des de la militància en el còmic independent.

Creiem que el conjunt d’històries curtes que formen aquest Forn de Calç 2 (en tenim de tots colors: avantguardistes, clàssiques, subtils, demencials, absurdistes, crítiques…) amplien i consoliden els objectius que ens vam proposar amb el primer volum.

Espero que a qualsevol persona a qui caigui la revista a les mans trobi un estil, un dibuix, un traç o un argument que la convidi a continuar investigant en aquest àmbit amb tant de recorregut com és el còmic en català.

Llista de participants: Cristian Robles, Blanca Hernández, Carmen B. Mikelarena, Alex Graham, Begoña Garcia-Alén, Clara S. Pous, Martín Romero, Jaume Pallardó, Brais Rodríguez, Isabel Ruiz "Eixa", Raquel Gu, Natalia Zaratiegui, Irkus M. Zeberio, Sammy Harkham, Clara San Millán, Roger Pelàez i Abel Cuevas


 

Font: Extinció Edicions Twitter

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada