30 de desembre 2021

1r Concurs de Novel·la Gràfica de Bonrepòs i Mirambell

L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell (Horta Nord, País Valencià) ha convocat la primera edició del seu Premi Nacional de Novel·la Gràfica, amb l'objectiu de promoure la creació literària en l'àmbit de la novel·la gràfica i fomentar l'activitat artística lligada al municipi. 

Es tracta d'un concurs de temàtica oberta amb un premi únic de 2.000 euros, a més de l'edició de l'obra i la publicació de 100 exemplars.

Imatge

Segons s'indica en les bases, podran presentar-se a aquest concurs totes les persones que ho desitgen, independentment de la seua edat i nacionalitat, sempre que les obres presentades s'ajusten al concepte de novel·la gràfica, siguen inèdites i originals, no hagen sigut premiades en cap altre concurs i estiguen escrites en castellà o valencià. 

Les persones interessades hauran de presentar la seua sol·licitud a través d'una instància general, bé de manera presencial en el Registre d'Entrada o bé telemàticament en la Seu Electrònica de l'Ajuntament. 

El termini de presentació de sol·licituds comença el dimecres 29 de desembre de 2021 i finalitza el 27 de gener de 2022, tots dos inclosos. 

Les bases, en les quals s'especifica com presentar la novel·la, poden consultar-se en el tauler d'anuncis de la pàgina web de l'Ajuntament o en el següent enllaç.

Des de l'Ajuntament animen a totes les persones interessades a participar i esperen que el projecte tinga una molt bon acolliment, ja que aquest Premi Nacional de Novel·la Gràfica aspira a consolidar-se i ser un referent cultural a la comarca.

 

Font: Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada