04 d’octubre 2021

Novetats d'octubre de Penguin Random House: "Mortadel·lo i Filemó: El canvi climàtic" i "L'autèntica història de Verdura i peix"

Per aquest mes d'octubre, Penguin Random House traurà dues novetats en català. Des del seu segell Bruguera arriba un nou àlbum de Mortadel·lo i Filemó titulat El canvi climàtic i des del seu segell B de Block arriba L'autèntica història de Verdura i peix, la cançó del grup d'animació infantil Xiula.

 
A la venda el 14 d'octubre!  
 

Mestres de l'humor núm. 58
A partir de 7 anys
Cartoné - 48 pàgines - 21 x 29 cm - Color 
ISBN: 9788402424709
14,90 €  

Número 58 de la col·lecció «Mestres de l'Humor».
MORTADEL·LO I FILEMÓ CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC.
 

El Súper encarregarà als agents de la T.I.A. una missió on hauran de lluitar contra els efectes del canvi climàtic, que està causant problemes arreu del món.

Els agents s’enfrontaran a la situació conforme les seves capacitats, que com ja tots sabem, no en són moltes, però no faltarà el bon humor a les aventures d’en Mortadel·lo i Filemó, tot i tractar-se d’un assumpte delicat.


A la venda el 21 d'octubre!  
 

A partir de 4 anys
Cartoné - 48 pàgines - 28,7 x 26,4 cm- Color 
ISBN: 9788418054501
16,95 €  



 
Xiula presenta el seu primer àlbum il·lustrat basat en la història de la seva cançó més coneguda: Verdura i peix.


El grup infantil Xiula presenta un àlbum per a tota la família amb el que nens i pares es divertiran i alhora aprendran, de forma distesa, els fonaments de l'alimentació saludable. Un llibre entretingut amb un missatge clar: aparquem les llaminadures, és hora de verdura i peix.

El llibre basat en la cançó dels Xiula Verdura i peix.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada