03 de setembre 2021

Novetat de setembre de Joventut: Narval, un profe genial

Per aquest mes de setembre, Editorial Joventut ens porta el sisè còmic dels Llibres de Narval i Medu  titulat Narval, un profe genial


Ja a la venda!

 
Narval, un profe genial, de Ben Clanton
Llibres de Narval i Medu

Col·lecció: Joventut Còmic
Edat: 7+ 
Cartoné - 15,5 x 21,5 cm - 84 pàgines - Color
ISBN: 978842614736-3
13,90 €

 
Narval i Medu es converteixen en els professors més genials del món! Els dos millors amics es troben un matí amb un entusiasta banc de peixos. Desgraciadament, Mr. Globus, el seu professor, s’ha constipat, i la classe haurà de ser cancel·lada…, però per sort Narval i Medu es proposen com a profes substituts!

La primera assignatura és Gofamàtiques, en la que Narval i Medu hauran de calcular quantes gofres han de preparar per alimentar a tota la classe. Una matèria deliciosa! La següent lliçó serà una batalla entre científics i exploradors per veure qui recopila més dades de criatures marines i, a l’hora del pati, jugaran una versió de «tocar i parar» molt guai!

Els mètodes d’ensenyament de Narval poden ser poc convencionals, però amb l’ajuda de Medu, els dos ensenyen (i aprenen) amb la seva característica positivitat i humor. Abans que s’adonin, el dia ja ha acabat… però, quina nota li posarà la Medu a en Narval?


Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada