09 de juny 2021

Novetats de juny de Takatuka: Les aventures de n’Esteisi i en Pimiento vols. 7 i 8

Com a novetats de juny de Takatuka, ens arriben els volums 7 i 8 de Les aventures de n’Esteisi i en Pimiento de Juan Feliu Sastre. Cada volum inclou dues aventures, sent llibres reversibles.


 
 



Les aventures de n’Esteisi i en Pimiento 7
A partir de 5 anys
Takatuka Còmic
Rústic - 48 pàgines - 15 x 15 cm - Color
ISBN: 978-84-17383-98-5
4,5 €


En Pimiento va al veterinari
A en Pimiento li toca revisió, però anar al veterinari li fa una por espantosa. Tot va bé fins que la veterinària li diu que li ha de treure una miqueta de sang per a l’anàlisi anual.
  
N’Esteisi es maquilla
N’Esteisi es vol posar morena per estar guapa. Com que vol anar de pressa no utilitza protecció solar, però acaba amb el nas ben vermell. A Cals Xinos hi trobarà el kit de maquillatge que li permetrà recuperar la bellesa perduda.
 



Les aventures de n’Esteisi i en Pimiento 8
A partir de 5 anys 
Takatuka Còmic
Rústic - 48 pàgines - 15 x 15 cm - Color
ISBN: 978-84-18821-00-4
4,5 €
 

N’Esteisi i la nina estrangera

Al parc, n’Esteisi coneix una nena que parla una llengua que no entén. La convida a casa, però les seves germanes se’n riuen de la seva manera de parlar. La nena estrangera s’enfada i es guanya el cor de n’Esteisi i la seva amiga, na Chelsi

N'Esteisi aprèn a controlar les emocions


La professora de n’Esteisi està preocupada perquè la nena s’enfada molt sovint, així que l’envia a la biblioteca perquè li recomanin llibres per controlar les emocions. Els llibres que troba són molt avorrits, però li seran molt útils.





Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada