05 de maig 2021

'És petit, però pesa', la història d'Es Llombards en còmic

L'Ajuntament de Santanyí va presentar el passat diumenge 2 de maig És petit, però pesa, el còmic que narra la història d'Es Llombards.

Segons ha informat l'Ajuntament de Santanyí És petit, però pesa, impulsat pel Consistori i format pels textos de Joan Nadal i els dibuixos de Llorenç Garrit, és el primer número d'una col·lecció de còmics que narra la història del poble d'Es Llombards.

Els autors han avançat que com a mínim hi haurà material per a quatre publicacions i han recordat que aquest primer número ja estava preparat per a ser presentat l'any passat, però a causa de la pandèmia, es va haver de posposar. S'espera, per tant, que aviat es pugui veure el segon número.

En la presentació, tant la batlessa de Santanyí, Maria Pons, com el batle pedani d'Es Llombards, Mateu Nadal, han agraït «la dedicació i l'esforç» dels autors per a posar en marxa aquest projecte.

La narració d'És petit, però pesa comença a la prehistòria i segueix els esdeveniments més importants de la història del poble d'una manera senzilla perquè sigui «accessible per als més petits», però també «interessant per als majors».

Aquest còmic també ha estat adaptat al món digital i ja es pot veure al canal de YouTube de l'Ajuntament de Santanyí. Per a posar-li veu s'ha comptat amb la col·laboració de Xavi Mesquida Uribe, veí d'Es Llombards.



Font
: dBalears

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada