16 de març 2021

Beques Carnet Jove 2021: Bases de participació ja publicades

El programa “Connecta't” del Carnet Jove convoca 12 beques adreçades als joves d'entre 16 i 31 i que siguin titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya. El termini de participació estarà obert fins el proper 8 d'abril del 2021, pel ja podeu consultar les bases de participació per preparar la vostra candidatura.


Les beques tenen una dotació econòmica de 7.000€ cadascuna, i la persona beneficiària tindrà una experiència professional en una empresa de referència del sector en concret de la beca amb una durada aproximada d'un any, durant els dotze mesos posteriors a la resolució de la beca.


De les 12 Beques, en volem destacar la de còmic:





Beca CJ Connecta't al CÒMIC - 2021

T'agradaria que les teves tires còmiques es publiquessin a EL JUEVES? Amb aquesta beca ho pots aconseguir!

La persona beneficiària publica vint-i-vuit tires còmiques a Ediciones El Jueves, SA, durant els mesos d'octubre a juliol següents a la concessió de la beca. Nou tires còmiques les publica a la revista en paper de caràcter setmanal El Jueves i les altres dinou a la pàgina principal del web d'El Jueves, on estaran penjades durant una setmana.

La beca té una dotació de 7.000 euros

TERMINI DE PARTICIPACIÓ: del 26 de febrer fins al 8 d'abril a les 14h.

SEGONA RONDA DE LA BECA: PUBLICACIÓ D'UN LLIBRE AMB NORMA EDITORIAL!

Escollides les persones beneficiàries i les finalistes, una d'aquestes tindrà l'oportunitat d'editar un llibre amb Norma Editorial publicat en català. L'autoria signarà un contracte professional d'edició amb Norma i rebrà una bestreta de 4.000 euros en concepte de drets d'autor. 

El llibre tindrà les característiques següents: entre 56 i 108 pàgines, en blanc i negre o en color, i tiratge de 1.000 a 1.500 exemplars.


Participa fins al dimecres 8 d'abril de 2021!!


  • Resum de les bases
  • Resolució de bases DOGC
  • Formulari sol·licitud
  • Resolució convocatòria DOGC
  • Qüestionari

  • Per participar has d'identificar-te. Clica aquí

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada