20 de gener 2021

Gonzalo Aeneas i Enric Pujadas, Premi Ciutat de Palma de Còmic, per Les olimpíades del sofriment

L'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palma ha fet públics, aquest dimecres, els guanyadors dels Premis Ciutat de Palma. Enguany, però, a causa de la situació sanitària la gala de lliurament dels premis s'ajorna fins al 27 de maig.

Els Ciutat de Palma són una línia de suport a la creativitat i la producció literàries, les arts visuals, el còmic, la música, les arts escèniques i l'audiovisual, la recerca, el periodisme i el patrimoni gastronòmic. La novetat d'enguany ha estat la incorporació de dues noves categories: la de periodisme i patrimoni gastronòmic. 

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha reiterat l'aposta del Consistori per la cultura com a eix vertebrador de la societat. 

«La pandèmia ens ha obligat a fer un esforç per a posar les persones en el centre, especialment els creadors i les creadores de les nostres illes. En aquest sentit, els premis són un estímul i una manera de secundar i fer costat al teixit cultural. La gran participació d'enguany referma el compromís amb l'excel·lència artística dels Premis», ha dit Noguera. 

Els jurats professionals de cada categoria han decidit els guardonats de l'edició d'enguany en cada categoria.

Centrant-nos en el Premi Ciutat de Palma de Còmic, dotat amb 10.000 euros, ha reconegut a Gonzalo Aeneas i Enric Pujadas, per 'Les olimpíades del sofriment'. 

 

Font: Diari de Balears

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada