09 d’octubre 2020

Novetat d'octubre d'Edicions 62: Sàpiens. El naixement de la humanitat

Com a novetat d'octubre de Edicions 62, segell editorial de Grup 62, ens arriba Sàpiens. El naixement de la humanitat d'en David Vandermeulen i en Daniel Casanave, adaptant el llibre Sàpiens. Una breu història de la humanitat d'en Yoah Nuval Harar. 


A la venda el 21 d'octubre! 


Sàpiens. El naixement de la humanitat, de Yoah Nuval Harar, David Vandermeulen i Daniel Casanave
Cartoné - 240 pàgines - 19 x 24 cm  - Color
ISBN: 978-84-297-7886-1
21,90 €

 

El fenomen Sàpiens, il·lustrat i adaptat per a joves i adults.

Sàpiens. Una breu història de la humanitat, de l’historiador Yuval Noah Harari,  ha estat un del llibres més influents d’assaig per als adults de les darreres dècades, tant a Catalunya (on fa sis anys que és a les llistes de més venuts) com a tot el món.

Ara, per poder divulgar encara més els seus coneixements, Yuval Noah Harari ens proposa un projecte molt estimulant: una novel·la gràfica, o còmic, en què adapta per als lectors joves i adults el contingut del seu assaig. L’il·lustrador Daniel Casanave, David Vanderneulen, i Yuval Noah Harari ens expliquen amb humor el naixement de la humanitat des de l’aparició de l’Homo sapiens a la revolució agrícola. I consistirà en 240 pàgines il·lustrades a tot color i amb les corresponents vinyetes que explicaran la revolució cognitiva d’una manera atractiva i assequible per als lectors adolescents i joves.

240 pàgines il·lustrades a tot color que expliquen el naixement de la humanitat d’una manera atractiva i divulgativa per als lectors de totes les edats. 




Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada