30 d’octubre 2020

Novetat de novembre d'Ooso: Dororon Enma-kun vol. 1

Ooso Comics ha anunciat darrerament a través de les xarxes socials que amb motiu de l'inici del Manga Barcelona Limited Edition s'activaria la prevenda del primer volum de Dororon Enma-kun, així doncs a partir d'avui 30 d'octubre fins al 15 de novembre ja la tenim activa.

La prevenda o preorder va acompanyada de cartes exclusives per a col·leccionisme.


Recordem que Ooso Comics disposa de dos tipus d'enviaments, un per missatgeria amb un temps de 48 h i un enviament gratuït per Correus de 6 a 8 dies.


Enviaments a partir del 15 de novembre!



Dororon Enma-kun vol. 1,  de Go Nagai
Sèrie de dos volums
Rústic amb sobrecobertes - 272 pàgines - 12 x 17 cm - B/N
ISBN: 978-84-121138-7-7
10 €

El rei de l'inframón instrueix al seu nebot Enma-kun, dotat del poder del foc, per a la caça dels yokai que s’han escapat de l'inframón i han descendit al nostre món i així protegir a la humanitat.
 

La patrulla d’Enma-kun està formada de Chapeau-jii, una sàvia criatura amb forma de barret, Kapaeru, un kappa (una criatura del folklore japonès que viu en rierols), i Yukiko-hime, la princesa de les neus, dotada del poder del fred i un cos impressionant.

En Go Nagai , autor de Cutie honey, Mazinger Z i Devilman ens presenta una altra gran obra referent com és Dororon Enma-kun, obra entranyable, divertidíssima i singular.


Fonts: Ooso Twitter i Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada