07 d’abril 2020

Comic Barcelona inicia les seves activitats online

Comic Barcelona no s'atura. Fa unes setmanes vam anunciar que teníem diversos plans per realitzar el nostre esdeveniment malgrat la situació actual. Diverses setmanes en què el nostre equip ha estat treballant incansablement i amb gran il·lusió per oferir un programa complet i variat perquè els nostres seguidors continuïn gaudint de còmic. Neix Comic Barcelona On Demand, una programació oferta a través del nostre canal de YouTube Live: www.youtube.com/user/FicomicTV per comiquejar des de casa.


https://pbs.twimg.com/media/EVAq2s6WoAE_QAP?format=jpg&name=small
I començarem aquest mateix dimecres 8 d'abril a les 17:00 hores amb una taula rodona dedicada al recentment desaparegut Juan Giménez. En aquesta taula hi haurà crítics i autors com Oriol Estrada, Borja Crespo, Koldo Azpitarte, Ángel Unzueta i Salvador Larroca. Modera Antoni Guiral, guionista, divulgador i responsable de les exposicions a Comic Barcelona.

Dissabte 11 d'abril a les 12:00 hores tindrem El ROL del dibuixant: els jocs portats a les vinyetes, amb Laurielle, Andrés Palomino i Joan Tretze, moderada per Cels Piñol. Dimecres 15 d'abril a les 17:00 hores serà el moment de la Masterclass d'Albert Monteys. Comptarem amb l'autor, que contestarà les preguntes que se li facin. Modera Antoni Guiral.

Divendres 17 d'abril a les 20:00 hores serà el moment de Campamento Krypton: Uniformes i còmics amb David Baldeón. L'endemà, dissabte 18 d'abril a les 17:00 hores, parlarem d'un còmic que recentment s'ha adaptat a Netflix: Parlem d''El vecino' amb Santiago García i Pepe Pérez. Modera Borja Crespo. El friki en la ficció, amb Borja Crespo, Cels Piñol i Oriol Estrada, serà el tema de la taula que es realitzarà el dimecres 22 d'abril a les 17:00 hores.

I no ens oblidem dels nens: comencem aquest diumenge 12 d'abril a les 17:00 hores, amb un Contacomics i Parlem de novetats de còmics infantils i juvenils, amb Xavier (Arkham Comics), José Antonio Serrano i Oriol Estrada. A l'apartat Comic Kids del web trobareu aquesta setmana diferents activitats per als més petits de la casa relacionades amb el còmic.

Tot això és una part del que tenim preparat. Faltarà, per exemple, la nostra programació especial per al 23 d'abril, Sant Jordi. En els dies vinents anunciarem noves activitats amb les quals completar el nostre Comic Barcelona On Demand. Us recomanem que seguiu les nostres xarxes socials i el web de Comic Barcelona per a més informació.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada