08 de novembre 2019

Novetat d'octubre de Disset: El terror de les nenes

Fem menció d'un còmic que va sortir a finals d'octubre i que va ser presentat a la darrera edició del Comic Nostrum.  Es tracta de El terror de les nenes. 13 històries de terror i un apèndix de consol, una obra a càrrec de Margalida Vinyes, Flavia Gargiulo i Pere Pau Sancho, Enriqueta Llorca, Nívola Uyá i Eva Barceló i ha estat publicat per Disset Edició. En podeu veure un curt vídeo aquí.


Ja a la venda!


El terror de les nenes, de Margalida Vinyes, Flavia Gargiulo i Pere Pau Sancho, Enriqueta Llorca, Nívola Uyá i Eva Barceló.
Rústic amb solapes  - 96 pàgines - 17 x 24 cm - Color
ISBN: 9788496199224
16,50 €


La por, els tabús, els obstacles i la pressió dels cànons estètics són només alguns dels terrors quotidians als quals s’enfronten les autores en aquest llibre. El d’elles és un acarament terrorífic allunyat dels tòpics, lliurat en un terreny on el que s’escruta s’analitza amb una nova mirada. Les tretze historietes serveixen com desfogament i antídot amb el qual aplanar el tortuós i difícil camí cap a la resiliència. 
 
I és que quan la historieta esdevé l’únic mitjà possible que permet obrir-li portes a la por, el terror i l’angoixa semblen conjurar-se per escapar per la finestra.



Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada