20 de novembre 2019

Novetat de setembre d'Edicions 96: Bifocal: Ras i Pols, de Verdcel

Ens han comunicat una novetat de setembre per part d'Edicions 96, titulada Bifocal: Ras i Pols que acompanya el nou doble disc dels valencians Verdcel. A la seva web, podeu consultar les presentacions de llibre i del doble CD a l'apartat Agenda.


Ja a la venda!


Bifocal: Ras i Pols, de Verdcel, Alfons Olmo Boronat i Daniel Olmo Boronat
Rústic - 150 pàgines -  17 x 24 cm - Color
ISBN: 978-84-17213-46-6 
24 €

Inclou doble CD
Pàgines de mostra

Amb aquest treball, que inclou una novel·la gràfica i el doble disc -Ras i Pols-, VerdCel s'enlaira en el món de les idees, del canvi i l'intercanvi de pensament. Conéixer la personalitat, bastir una identitat.

Un protagonista adolescent va experimentant viratges interiors mentre el seu cos es transforma i les relacions amb el seu entorn es modifiquen. I a mesura que tot això passa, desitja amb més convicció la pròpia identitat, l’encaix en aquesta societat que qüestiona i desafia.

Molts cauen en la trampa de creure que la paraula adolescent té una arrel o sentit proper a «que li manca». Però les paraules adolescent i adult deriven d’adolescere: créixer, desenvolupar-se. És el que està creixent. Recerca constant que continua l’adult fins al darrer dia. El nostre protagonista encarna un esperit que no hem de perdre mai.

Una presó, un corredor, una cambra, un camí són els espais per on transiten les formes de ser, el temperament. Tot roda amb les circumstàncies i amb el temps. Les estacions, els mesos, l’evolució de la natura, la percepció de l’univers. Tot és canviant.Informació aportada per en Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada