14 de novembre 2019

Novetat de novembre de Fanbooks: Strawberry Moon. La filla de la Lluna

Com a novetat de novembre, Fanbooks treu una novel·la il·lustrada on un dels recursos narratius és el còmic. L'obra és Strawberry Moon. La filla de la Lluna de la Laia López, la jove il·lustradora del moment que arrasa en l’àmbit mundial, sent aquesta la seva primera obra en solitari, una novel·la gràfica juvenil, en dos volums, sobre sirenes.
 

Ja a la venda! 


Cartoné - 192 pàgines - 19 x 25 cm - Color
ISBN: 978-84-17515-61-4
15,95€

La Diana és una sirena filla de la Lluna que quan fa divuit anys decideix sortir a la superfície per viure com els humans. Al campus universitari coincideix amb l’Edlyn, en Mako, l’Illa i en Lluc, altres éssers com ella. Sota les aigües de la llacuna, la Diana sempre havia estat sola, però ara té grans amics amb qui compartir el dia a dia. A més, hi ha l’Eiden, un humà molt simpàtic a qui té moltes ganes de conèixer més a fons... No obstant això, la seva amistat amb ell podria fer perillar la vida de totes les sirenes i els tritons del planeta.

Mentrestant, al campus estan passant coses d’allò més estranyes. Desapareixen alumnes, i l’Illa sospita que al darrere hi ha els merrows, una altra espècie de sirenes capaces d’arrabassar les ànimes dels humans. Però fa molts anys que els merrows respecten el pacte de pau establert pel consell de la llacuna; per què l’haurien de trencar justament ara?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada