26 d’agost 2019

Novetat de setembre de Beascoa: Aventura Total núms 1 i 2

Per aquest mes de setembre, Beascoa, segell editorial de Penguin Random House, estrena una nova sèrie on el que còmic i àlbum il·lustrat. Es titula Aventura Total sent els seus autors l'Òscar Julve i en Jaume Copons (autor de L'Agus i els monstres juntament amb la Liliana Fortuny). Es publiquen els dos primers números: El secret del professor i Un pla malèfic.

A la venda el 5 de setembre!

 
A partir de 7 anys 
Rústic- 96 pàgines - 144x212 mm - Color
ISBN: 9788448853129
9,95€ 


L'Ulisses i la Lia s'apunten a Aventura Total, una extraescolar de l'escola que, tal com indica el seu nom, els portarà a una aventura total!

A l'escola de l'Ulisses i la Lia, els alumnes poden escollir entre diverses extraescolars. En contra de la seva voluntat, tots dos acaben a classe d'Aventura Total amb el professor Hache, un vell estrany i esquerp. El que l'Ulisses i la Lia no saben és que el professor amaga un gran secret i que estan a punt d'embarcar-se en una trepidant aventura.

L'Ulisses i la Lia realitzaran, gairebé de manera involuntària, el seu primer viatge espacial a bord de la Serendip, la nau del professor Hache. A la seva travessia donaran amb el planeta Eternia, habitat exclusivament per nens. Allà són confosos per agents secrets i capturats. Aconseguiran escapar?


Aventura Total núm. 2 Un pla malèfic, d'Òscar Julve i Juame Copons
A partir de 7 anys 
Rústic- 96 pàgines - 144x212 mm - Color
ISBN: 9788448853143
9,95€


L'Ulisses i la Lia s'apunten a Aventura Total, una extraescolar de l'escola que, tal com indica el seu nom, els portarà a una aventura total!

A l'escola de l'Ulisses i la Lia, els alumnes poden escollir entre diverses extraescolars. En contra de la seva voluntat, tots dos acaben a classe d'Aventura Total amb el professor Hache, un vell estrany i esquerp. El que l'Ulisses i la Lia no saben és que el professor amaga un secret i que estan a punt d'embarcar-se en una trepidant aventura.

L'Ulisses i la Lia s'adonen que el seu deure és tornar a Eternia per ajudar els seus habitants. En arribar, descobreixen que els eternians han contret un virus que els està debilitant, amb la ajuda d'en Roxlo i el professor Hache, l'Ulisses i la Lia es proposen trobar una solució. Però no serà gens fàcil...



Informació aportada per Jaume Tugores 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada