23 de juliol 2019

Campanya de micromecentage per "Serps en el col·legi"

Compartim una nova campanya de micromecentatge començada recentment que té com objectiu publicar en valencià/català Serps en el col·legi, un còmic creat per a combatre el bullying de part de Postalkids. La campanya té lloc a Verkami. Tot seguit posem la descripció del projecte:


SOBRE EL PROJECTE

Des de Postalkids i donats els valors i conceptes amb els quals treballem, com la solidaritat, el respecte pels altres, el medi ambient, la igualtat, diversitat de gènere... Vam veure la necessitat de crear una eina que ajudara a combatre el bullying. Ho vam fer en forma de còmic de 28 pàgines, amb uns dibuixos i textos clars i directes. En la part final del còmic també apareixen unes activitats/exercicis reflexius per a acabar de treballar el concepte.

Ara volem portar la història de la nostra protagonista a més públic editant el còmic en versió Valencià/Català.


SINOPSIS

Clara té un problema.
Una circumstància passatgera però poc freqüent a la seua edat, que li fa patir les burles dels seus companys de classe.

En aquesta història presentada en format còmic, descobrirem el desenvolupament d'esdeveniments que acompanyen a una xiqueta de 8 anys en un cas de bullying i les conseqüències que té en la seua vida diària, amb els seus companys de classe, professores i família.

Una història d'amor, amistat i professionalitat, perquè els nostres menors reforcen la importància del respecte mutu.

ALGUNES MOSTRES D'AQUESTA NOVA EDICIÓ:


QUI SOM?

PostalKids és una editorial. Les nostres creacions les manem en un sobre gran, per correu postal a la bústia de casa. Els xiquets al·lucinen en veure una carta amb el seu nom. Els nostres enviaments abasten des de contes, còmics, jocs, encunyacions...que els convidarà a aprofundir en valors i coneixements importants per al seu creixement i desenvolupament.

Treballem la solidaritat, el respecte pels altres i el medi ambient, la igualtat i diversitat de gènere; entre altres. També estimularem altres intel·ligències amb jocs relacionats amb la ciència, com l'astronomia o les matemàtiques. Tot això travessat pel nostre desig de fomentar la seua creativitat, explorant l'art i les sensacions.

Les nostres creacions estan supervisades pels nostres col·laboradors, composta per psicòlegs/as, professors/as, educadores/és socials i pedagogs/as, amb amplis coneixements i experiència en infància i formació amb menors.

La traducció d'aquesta edició en valencià ha sigut realitzada desinteressadament pel nostre col·laborador i professor, Enric Albiach.

Tota la informació sobre els nostres projectes, llibres i jocs, es troben en la nostra pàgina web: www.postalkids.com

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Com veieu hem tractat d'ajustar el màxim possible el pressupost per a poder arribar a l'objectiu.

125€...Maquetació.
275€....Producció del Cómic.
50€.....Recompenses.

CALENDARI PREVIST.

El lliurament del còmic i recompenses s'efectuarà la primera quinzena de setembre 2019.

+ INFO

Informació aportada per Jaume Tugores

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada