21 de maig 2019

Novetat de maig/juny d'Ooso: Mazinger Angels vol. 4

Ooso Comics ha anunciat a través de les xarxes socials (Twitter i Facebook) que la pre-venda del quart i darrer volum de Mazinger Angels, la seva primera llicència de manga, ja està activa i disponible fins el 10 de juny de 2019. Com en casos anteriors, a partir d'aquesta data, ja doncs al mes de juny aniran arribant els enviaments i aquelles llibreries que el sol·licitin el tindran disponible.   

Recordem que Ooso Comics disposa de dos tipus d'enviaments, un per missatgeria amb un temps de 48h i un enviament gratuït per Correus de 6 a 8 dies.Mazinger Angels vol. 4 (Últim), de Go Nagai i Akihiko Niina
Rústic amb sobrecobertes - 248 pàgines - 120 x 170 mm - B/N
ISBN: 978-84-948160-7-9
10€

Manga de la col·lecció de la sèrie MAZINGER Z, escrit per Go Nagai i dibuixat per Akihiko Niina.

Les nostres heroïnes Sayaka, Jun, Hikaru i Maria lluiten contra les mítiques bèsties mecàniques i els clàssics malvats  (Comte Brocken). Les aparicions de grans personatges del món de Go Nagai continuen apareixent com Cutie Honey, Devilman, etc. Aventures divertides amb molta acció i picardia.La pre-venda o pre-order anirà acompanyada de material exclusiu: els punts de llibre de la Venus A i la Diana A.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada