03 de maig 2019

Lluís Juste de Nin, Creu de Sant Jordi 2019

Aquesta setmana s'ha fet oficial aquelles persones i entitats que enguany rebran la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya

creus de Sant Jordi

El Govern ha acordat concedir la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya 2019 a 29 personalitats i 15 entitats que, pels seus mèrits, han prestat serveis destacats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o  en el pla cívic i cultural.

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es va crear el 1981 amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya. Qualsevol ciutadà, grup de ciutadans o entitat pot demanar que s'atorgui aquest guardó a alguna persona, ja sigui física o jurídica.

D'entre els 29 persones, des de ComiCat volem destacar la Creu concedida a en Lluís Juste de Nin, pel conjunt de la seva obra, en la qual, com a dissenyador, il·lustrador, publicista i dibuixant, ha subratllat un llenguatge marcadament propi. 

Entre aquestes facetes, com a autor de còmic, les seves obres són publicades per Trilita Ediciones, sent la més recent El Noi. Vida i mort d'un home lliure està dedicada a en Salvador Seguí "El Noi de Sucre".

- Lluís Juste de Nin -.jpg



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada