02 d’abril 2019

Firmes de Norma al 37 Comic Barcelona

Ja ho tenim tot a punt per a una nova edició del Saló del Còmic de Barcelona! Com sabeu aquest any canvia el seu nom per Comic Barcelona, però l'essència serà la de cada any.

Per això, a més de moltes promocions que aviat us anunciarem, aquest any tindrem novament una bona tanda d'autors que signaran en el nostre estand. Voleu conèixer-los? Molt atents als següents horaris *:




ALTRES ACTIVITATS

Però a part del nostre estand, els nostres autors estaran en altres activitats al llarg i ample del recinte. Podeu consultar totes les activitats de Còmic Barcelona al seu web.

A més, si us acosteu al Museu Nacional d'Art de Catalunya, trobareu una exposició dedicada a Corto Maltès. Dins de la programació de la 37 edició de Comic Barcelona, aquesta exposició tindrà lloc a la Sala educArt del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) i recull originals, apunts i esbossos dels dos llibres desenvolupats pel dibuixant Rubén Pellejero i el guionista Juan Díaz Canales: Sota el sol de mitjanit (2015) i Equatòria (2017). Aquests originals es podran veure per primera vegada a Barcelona i aniran acompanyats amb textos d'Antoni Guiral i Paco Morales Micó.


* Els horaris poden estar subjectes a canvis d'última hora. El repartiment de números es farà una hora abans de la signatura, o bé a primera hora en cas de sessió a les 10:30h.

** Diversos autors de Nuevas hazañas belícas signaran conjuntament la seva novetat. Pendent de confirmació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada