13 de març 2019

Els francesos Jérôme Hamon i David Tako, creadors de la sèrie Green Class, estaran convidats al 37 Comic Barcelona

Els autors francesos Jérôme Hamon i David Tako, creadors de la saga juvenil Green Class, seran presents al 37 Comic Barcelona. Presentaran Green Class 1. Pandemia, el primer lliurament de la sèrie, on un virus ha transformat una part de la humanitat en éssers desproveïts de voluntat, en criatures deformes extremadament contagioses. Atrapats en una zona de quarantena a 2000 km de la seva llar, un grup de joves canadencs es troba sumit en ple malson i faran l'impossible per sobreviure. 


ELS FRANCESOS JÉRÔME HAMON I DAVID TAKO, CREADORS DE LA SÈRIE GREEN CLASS, CONVIDATS AL 37 COMIC BARCELONADurant els tres dies de l'esdeveniment els autors atendran els lectors en diverses sessions de signatures, impartiran una master class, participaran en una taula rodona i xerraran amb els mitjans. Les sessions de signatures es realitzaran a l'estand de LetraBlanka Editorial, en els següents horaris: Divendres, 5 d'abril, de 16:00 a 18:00 hores; dissabte de 11:00 a 13:00 i de 16:00 a 19:00 i diumenge, 7 d'abril, de 12:00 a 14:00 hores. La master class, orientada principalment a participants amb edats entre els 12 i els 16 anys, es realitzarà el divendres a les 10:30 hores. D'altra banda, la taula rodona, al costat del historietista Timothé Le Boucher, serà el diumenge de 10:30 a 11:45 hores. Tots dos autors assisteixen 37 Comic Barcelona gràcies a la col·laboració de LetraBlanka Editorial.
 
Jérôme Hamon està graduat per la Rouen Business School i una universitat nord-americana, i va començar la seva carrera professional a Nova York com a analista financer. Dos anys més tard, convençut que la seva vida havia de seguir un altre camí, va abandonar el món de les finances i va viatjar durant un any al voltant del món. De tornada a França, va treballar en el cinema i els videojocs abans d'arribar a France Télévisions. Paral·lelament, va desenvolupar diversos projectes de curtmetratge i còmic, i el 2008 va presentar els seus primers guions al Festival International de la Bande Dessinée i va conèixer el dibuixant Marc Van Straceele. Al seu costat va signar el 2013 Yokozuna, una novel·la gràfica que s'endinsa en l'escena del sumo del Japó. Des d'aleshores ha publicat també Nils, Marsupilami, Emma et Capucine, Dreams Factory i Green Class, que és el seu últim treball fins ara i ha estat publicat a Espanya de la mà de LetraBlanka Editorial com a novetat per al 37 Comic Barcelona.

El dibuixant David Tako va néixer i créixer adorant les pel·lícules d'animació, els còmics, el manga i els videojocs. Sempre ha tingut una gran passió pel Japó i la seva cultura. Les seves principals inspiracions són Satoshi Kon, Naoki Urasawa, Glen Keane, Humberto Ramos, Alessandro Barbucci, Sean Murphy, Yoshiyuki Sadamoto i Toshihiro Kawamoto. Va treballar en el camp dels videojocs i en diversos projectes d'animació com Tephlon Funk!, del qual va ser il·lustrador i dissenyador de personatges. Després d'una primera col·laboració amb Jérôme Hamon en una història curta del Marsupilami per a Dupuis, torna a unir les seves forces amb ell per a la realització de Green Class, que arriba a Espanya de la mà de LetraBlanka Editorial just a temps per al 37 Comic Barcelona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada