05 de març 2019

El Parlament balear presenta un còmic per divulgar les seves funcions i organització

Amb aquesta història gràfica es permetrà arribar a públics diversos, siguin joves o adults. Recull quatre històries curtes sobre què és el Parlament, les seves funcions i la seva organització.


El president del Parlament, Baltasar Picornell, va presentar ahir matí un còmic com a eina divulgativa del què és el Parlament, les seves funcions i la seva organització. 


Picornell, acompanyat d'alguns dels autors de l'obra (Joan Miquel Morey, Àlex Fito, Marta Masana i Pere Joan), va explicar en roda de premsa que "un dels principals objectius que em vaig marcar quan vaig assolir la presidència del Parlament va ser fer la institució més accessible a la ciutadania"; i és, precisament, amb aquesta institució que neix la idea d'editar un còmic "com a eina pedagògica i al mateix temps lúdica i entretinguda".

La publicació recull quatre històries curtes, independents i complementàries. Els creadors, autors i autores de totes les illes, visitaren el Parlament per veure'n de prop el funcionament. La proposta vol ser el més inclusiva possible a nivell territorial i de gènere, així com un exercici de suport al teixit creatiu de la nostra comunitat. 

L'edició ha estat coordinada per Aina Núñez i Joan Miquel Morey. Morey ha explicat que "la pluralitat del Parlament queda reflectida en aquesta obra coral d'autor i autores de còmic de les Illes Balears". A més dels il·lustradors esmentats i presents ahir matí a la presentació, són autors del còmic: Flavia Gargiulo, Joan Escandell, Zaca, Vicent Ferrer, Juan Moreno, Guillem Marí i Linhart


Font: Parlament de les Illes Balears

 Informació aportada per Jaume Tugores 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada