27 de novembre 2018

Una exposició a La Nau de València il·lustra la Declaració Universal dels Drets Humans

La Universitat de València i Amnistia Internacional València organitzen al Centre Cultural La Nau l’exposició 'Creadors valencians pels drets humans. Setanta anys de la Declaració Universal dels Drets Humans'. La mostra, que aplega les imatges de 30 professionals del disseny i la il·lustració del País Valencià, és un homenatge amb motiu del setanté aniversari d'aquesta, i també pels quaranta anys d'Amnistia Internacional Espanya. 

L’exposició s’ha inaugurat hui, 27 de novembre, a la Sala Oberta de La Nau i es podrà visitar fins el proper 24 de febrer.

Comissariada pel dissenyador Boke Bazán, l’exposició aplega una selecció de diferents generacions d’il·lustradors i dissenyadors valencians de primera línia, entre els quals hi ha uns quants premis nacionals. Cadascun dels artistes convidats il·lustra des d’una visió optimista els 30 principis que recull la Declaració. “Estem massa acostumats a veure imatges de vulneracions dels drets humans i la posició d’aquesta exposició és just el contrari, celebrar el benefici de la Declaració universal dels drets humans”, diu Boke Bazán. Entre les participants hi destaquen Mariscal, Lina Vila, Daniel Nebot, Paco Roca, Sento Llobell, Pepe Gimeno, Pablo Auladell, Mar Hernández (Malota), Cristina Durán, Iban Ramón i Dídac Ballester.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada