24 d’octubre 2018

The Samurai Sword Artists Kamui: la tradició i la cultura japonesa

PASSAT I PRESENT DE LA CULTURA JAPONESA DE LA MÀ DE THE SAMURAI SWORD ARTISTS KAMUI


La tradició i la cultura japonesa arriba al XXIV Saló del Manga de Barcelona gràcies a The Samurai Sword Artists Kamui i la cantant Mika Kobayashi. Aquest grup visita el Saló del Manga de Barcelona gràcies a la col·laboració de Fundación Japón.

the-samurai-artist-kamui-1-.jpg

Fa aproximadament deu anys, el grup The Samurai Sword Artists Kamui i la cantant Mika Kobayashi van fascinar al públic europeu amb el seu original imaginari artístic, entre arts marcials samurai i música. Un impactant treball de coreografia en escenari en el qual mostren antiquíssimes tècniques samurai. Per a això utilitzen l'art marcial anomenat Kengido. Aquest reuneix altres disciplines com el jujutsu, kendo, judo, karate, iaidō, aikido... en un de sol. D'aquesta manera desenvolupen una filosofia pròpia que transmeten al públic durant les seves actuacions.

Entre els treballs més destacats del director del grup, Shimaguchi Tetsurou, hi ha la seva participació com a coreògraf i actor en la pel·lícula Kill Bill vol.1 (on encarnava a Miki, dels 88 maníacs). Aquesta tardor Shimaguchi serà el primer japonès a rebre a la ciutat de Florència (Itàlia), el prestigiós premi Consonanze - I Protagonisti della Creatività. Això donarà sens dubte un nou impuls perquè aquest samurai modern porti la cultura japonesa a tots els racons del món.

mika-kobayashi.jpgEl talent de Mika Kobayashi com a cantant és àmpliament reconegut, havent participat en diversos temes musicals de sèries d'anime com ara Ataque a los Titanes i Gundam UC i en el videojoc Final Fantasy XI. A més, és seu el tema de la popular sèrie de la NHK Mare. De la col·laboració entre tots dos neix Uta katana no sekai, que es presentarà a Madrid, com a part de la celebració del 150 Aniversari de l'establiment de les relacions diplomàtiques entre Japó i Espanya.

The Samurai Sword Artists Kamui actuaran el diumenge 4 de novembre, a les 16:00 hores, al Gran Escenari del XXIV Saló del Manga de Barcelona. La seva pàgina web oficial és http://samurai-kamui.com.


Font: Ficomic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada