10 d’octubre 2018

Novetats d'octubre de Base: Els Barrufets 36 i Benet Tallaferro 13

Per aquest mes d'octubre, Editorial Base treu el  trenta-sisè àlbum de Les aventures dels Barrufets titulat Els Barrufets i el drac de llac i el tretzè àlbum de Benet Tallaferro titulat John-John.


Novetats a la venda el 24 d'octubre!


Els Barrufets 36. Els Barrufets i el drac del llac, de Thierry Culliford "Peyo" i Alain Jost
Cartoné - 21,5 x 28,5 cm- 48 pàgines.
ISBN: 978-84-17183-84-4
14€

En aquesta aventura, els Barrufets troben el drac Fafnir, que ja va aparèixer al 12è àlbum de Jan i Trencapins, El País Maleït. El Barrufet Forçut surt a navegar al llac artificial i quan la boira s'aixeca creu veure un monstre. Al poble ningú no se'l creu fins l'endemà el drac Fafnir es presenta al poble. El Barrufet Pocatraça s'adona que al collaret del drac hi ha alguna cosa i hi descobreixen un missatge de Norbert, el cuiner d'un castell. Els Barrufets van a trobar-lo i els diu que Fafnir ha estat tancat en un celler i que ell el vol alliberar. També els explica que el baró del castell està tancat en una torre. El seu nebot, George, s'ha inventat que el seu oncle està boig per fer-se amb el poder. Els Barrufets visiten el baró i elaboren un pla per treure'l d'allà. ¿Ho aconseguiran?


 
Benet Tallaferro 13. John-John, de Thierry Culliford "Peyo"
Cartoné- 21,5 x 28,5 cm- 48 pàgines. 
ISBN: 978-84-17183-85-1
14€
En Benet Tallaferro es disposa a passar unes vacances en un famós complex esportiu d'hivern amb el seu oncle Plàcid. Plàcid, imponent però amable és de professió guardaespatlles, i en aquesta ocasió, és el responsable de mantenir als paparazzi allunyats de John-John, el fill de la famosa estrella de cinema Jack Brown. Tot i tenir passats diferents, els dos nens es convertiran immediatament en amics. Tornant d'una visita on el cèlebre actor rodava una escena, l'helicòpter que porta al John-John i al Benet es veu obligat a aterrar forçosament als cims nevats. Al llarg de tota l’aventura, junts s'enfrontaran als esdeveniments que sacsejaran aquest petit complex d'hivern. Seran astuts per escapar dels paparazzi, solidaris per enfrontar-se a un empresari sense escrúpols, i valents per evitar l'engoliment d'un poble antic.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada