24 d’octubre 2018

Novetats de novembre de Mamut: En Frederic 2, Arquimedes i Cecilia Van Helsing 2

Amb aquesta entrada actualitzem les pròximes novetats de Mamut Comics que estaven previstes per octubre i que finalment seran novetats de novembre, a més d'afegir-ne una altra. Les entrades que havíem fet les hem esborrat per evitar confusions. Esperem doncs que no hi hagi més canvis.

Així doncs, com a nova incorporació tenim el nou àlbum de En Frederic titulat Un viatge inesperat de la col·lecció Mamut 3+. Com a novetats aplaçades tenim Arquimedes, el millor matemàtic de l'Antiguitat, de la col·lecció Mamut Llest, i també el segon volum de Cecilia Van Helsing, titulat La dieta del vampir, de la col·lecció Mamut 9+.



Arquimedes, el millor matemàtic de l'Antiguitat, de Santi Selvi i Zarzo
Col·lecció Mamut Llest
Cartoné - 64 pàgines - 24 x 17 cm - color
ISBN: 978-84-17178-20-8 
10€

A la venda el 5 de novembre

Arquimedes i la seva obra han estat vigents durant gairebé 2000 anys. Pocs científics poden presumir d’haver influït tant en la historia de la humanitat amb els seus descobriments. Arquimedes va ser el millor matemàtic de l’Antiguitat, i això és tota una fita, perquè n’hi va haver moltíssims (Pitàgores, Euclides, Eratòstenes…).

Arquimedes va calcular amb gran precisió el nombre Pi, va aconseguir formular el primer principi de la hidrostàtica, conegut pel seu nom, va ser tot un mestre de les politges i les palanques, i va inventar armes de guerra per defensar Siracusa, la seva ciutat, del setge romà, proesa amb què va poder aturar el poderós exèrcit de l’Imperi durant dos anys.

Tant de geni en una mateixa persona el va fer ser un despistat sense remei, amb una vida pròpia d’un conte.


Col·lecció Mamut 9+
Rústica - 56 pàgines - 19 x 26 cm - color
ISBN: 978-84-16114-54-2
10€

A la venda el 19 de novembre

La Ceci i en Moquet per fi arriben a casa de l'Oncle Vims, però no per molt de temps. Estant allà reben la visita del Comte Von Culen, un sinistre vampir que acudeix a demanar ajuda perquè la seva filla ha deixat de menjar i tem que comenci a alimentar-se de sang com feien els vampirs antigament. Els nostres protagonistes viatjaran a la mansió del comte per ajudar-lo i descobriran que allà s'amaguen horribles secrets: Per què la filla del comte no menja res? Per què tots els servents estan com una regadora? I com pot ser que la mansió estigui decorada amb un gust tan horrible?

 Són misteris que la Cecilia Van Helsing i el seu gos Moquet hauran de desentranyar en aquesta nova aventura dels detectius improvisats més eficients de les Terres del Sud-oest.


En Frederic. Un viatge inesperat, de Maxi Luchini
Col·lecció Mamut 3+
Cartoné - 40 pàgines - 19 x 26 cm - color
ISBN: 978-84-15051-20-6
13€ 

A la venda el 26 de novembre

En Frederic comença una nova aventura amb el seu amic el pingüí i la seva germaneta. Tots tres quedaran atrapats en una tempesta que els deixaran a la deriva per l'oceà. Els corrents els portaran a un castell de gel on viu aïllat de la resta del món un Rei bastant esquerp. Encara que sota el seu aspecte rude, La pingüina descobrirà que està realment trist per la senzilla raó que és el seu aniversari i com sempre, ningú vindrà a saludar-lo. Amb l'ajuda del seu germà i en Frederic, la Pingüina farà del seu aniversari un dia inoblidable!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada