23 d’abril 2018

Red & Blue

Títol: Red & Blue
Autors: Sara Soler
Publicat per: Panini Comics, març de 2018
Format: Cartoné, 64 pàgines, Color
Preu: 12,95€







Tal com vam comentar, Panini Comics, sota el segell Evolution Comics, va publicar el passat mes de març Red & Blue de l'autora Sara Soler, sent l'obra guanyadora de la segona ronda de la Beca Carnet Jove Connecta’t al Còmic del 2017.  

Situats en un món medieval i de fantasia, seguirem les aventures de dues joves, la Red i la Blue, les quals acaben de graduar-se a l'acadèmia d'herois. Ara les dues emprenen la nova etapa amb molta il·lusió, tot començant a compartir pis per compartir despeses, amb l'objectiu d'esdevenir unes grans i reconegudes heroïnes.

Però per molta il·lusió que tinguin, sense cap mena d'experiència no és fàcil trobar una bona feina. Els inicis especialment per les dues noies seran durs, entre feines precàries per part de la Red i sent becaria, la Blue, tot i d'una gran empresa, els ingressos són mínims, mentre que les despeses no desapareixen per art de màgia. Tot i així, amb d'alts i baixos, esforç i paciència, cadascú actuant segons la seva personalitat, de mica en mica aniran trobant oportunitats que les afavoriran. Arribarà el moment en que descobriran que no tot és el que sembla, que sempre hi ha gat amagat, i llavors ho hauran de donar tot per superar els obstacles que es trobaran.

Red & Blue és una història que dins del seu context fantàstic, s'hi mostren elements reals, tals com voler guanyar-se la vida fent allò que t'agrada, cosa que refereix persistència, i el pas a la vida adulta amb les responsabilitat que això comporta. Això és el que viuran la Red i la Blue, en que a través de l'humor i acció, emprendran el camí per esdevenir les heroïnes que volen esdevenir.


Llop Segarrenc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada