02 d’abril 2018

Novetat pel Saló del Còmic de Norma: Gòtic

Com a novetat de maig, sortint pel 36 Saló Internacional del Còmic de Barcelona, Norma Editorial traurà una novetat en català: Gòtic, de Jorge Carrion i Sagar, sent una col·laboració amb el Museu Nacional d'Art de Catalunya.

  A la venda el 12 de d'abril!



Gòtic, de Jorge Carrión i Sagar
Assaig gràfic
Cartoné - 48 pàgines - 17 x 24 cm - Color
ISBN: 978-84-679-3147-1
16€

EL NOU ASSAIG GRÀFIC DELS AUTORS DE BARCELONA. LOS VAGABUNDOS DE LA CHATARRA

El retaule gòtic és el primer artefacte narratiu en vinyetes de la història artística d´Occident. El rebesavi del còmic. A partir d´aquesta idea i de la col·lecció d'art gòtic del Museu Nacional d'Art de Catalunya, Jorge Carrión i Sagar han creat un assaig gràfic sobre com el dibuix i la pintura medievals mostren la transició entre el teocentrisme i l'humanisme. Un llibre extremadament original que recorre a diversos llenguatges per expandir allò que entenem per museu i assaig en el segle XXI.

Jorge Carrión és escriptor, crític cultural de The New York Times en Español i doctor en humanitats per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. És autor de varis assaigs narratius, com Librerías i Barcelona. Libro de los pasajes. Sagar és un dels autors gràfics més prolífics i reconeguts del panorama nacional, amb treballs en el món de la il·lustració, el còmic, el cine o l´escenografia. El 2015, ambdós autors publiquen la investigació periodística Barcelona. Los vagabundos de la chatarra, que ha estat rebut com un dels còmics espanyols més innovadors dels darrers temps.​

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada